+36 20 253 1519 info@desszertneked.hu 1061 Budapest, Paulay Ede utca 17. Nyitvatartási idő: H-V: 9-20h

Rólunk


Pálfi Zsuzsanna, Borszéki-Ékes Beatrix

A Desszert.Neked-ben újítunk és edukálunk. Megmutatjuk, hogy lehet máshogy is. Desszertműhelynek tartjuk magunkat, nem cukrászdának. A célunk, hogy különleges élményt nyújtsunk, a desszertekkel és a hellyel, ahol elfogyasztod őket.

Mitől más?

Mert egyedi. Mert minőségi. Mert nem ismer kompromisszumokat. Mert gyönyörű. És mert isteni finom.

Francia stílusú mousse desszertek, tarte-ok, macaronok és újragondolt magyar klasszikusok, amelyekre mindez kivétel nélkül igaz. Ha belépsz ide elcsodálkozol és összefut a nyál a szádban. Aztán kóstolsz és elalélsz. Meglepő ízkombinációkkal és különleges formavilággal találkozol. Minden desszert egy újabb meglepetés.

Mi minden van itt?

Nem csak sütizni jó itt. Isteni a kávé, a tea, a limonádé és a turmixok. Nyáron fagyival, télen forró csokival várunk. Gyereksarok, pelenkázó, kanapé sziget csábít maradásra. Mindeközben belátsz a műhelybe, ahol a desszertek készülnek. Különleges tortákat rendelhetsz, olyat, ami sehol máshol nem kapható. És ha belekóstolnál még jobban, bejöhetsz az üvegfal mögé és tematikus desszertkurzusainkon Te is velünk alkothatsz. (A képre kattintva 3D-ben is körbejárhatod üzletünket)Ugye csábító? Jöhetsz bármelyik nap, maradhatsz estig!

Kapcsolat

Várunk szeretettel!

Borszéki-Ékes Beatrix, Pálfi Zsuzsanna
és a DESSZERT.NEKED csapata