+36 20 253 1519 info@desszertneked.hu 1061 Budapest, Paulay Ede utca 17. Nyitvatartási idő: H-V: 9-20h

Desszertkurzusok

Tematikus desszertkurzusainkon kis létszámban, családias hangulatban ismerkedhetsz meg a francia desszertek elkészítésének alapjaival.

Ha a tökéletes élmény ajándékot keresed, lepd meg szeretteidet egy ajándék kurzus vagy desszert kuponnal, amelyeket Desszertműhelyünkben tudsz megvásárolni (1061 Budapest, Paulay Ede u. 17.). Amennyiben nincs lehetőséged ellátogatni hozzánk, kuponodat online, bankkártyával is megvásárolhatod és kinyomtatva átadhatod.

ONLINE MEGVESZEM

A kurzusokkal kapcsolatos általános szerződési feltételeket itt olvashatod.

CHOUX (ejtsd: sú)  - a kifinomult képviselőfánk

A choux egy fantasztikus édesség, mely minden valamire való francia cukrászda választékában jelen van. Nem véletlenül: krémes is, ropogós is, látványos is, és számtalan íz-variációt rejt.

Következő kurzusok:

2018. 11. 15. 2019. 02. 07.

Tovább

MILLE-FEUILLE, a franciák legszexibb desszertje

A mille-feuille káprázatos desszert, ami szó szerint ezer lapot jelent. Ez a franciák legendás krémese, egyike a leglátványosabb és legfinomabb ínyencségeknek.

Következő kurzusok:

2018. 10. 18. 2018. 11. 08. 2018. 11. 22. 2019. 01. 24.

Tovább

Mousse torta készítés, a torta tükörmázas bevonása és tortadíszítés – 2 napos kurzus!

Készíts velünk egy káprázatos és különleges komplett tortát, az alapoktól az utolsó simításokig. FIGYELEM, a kurzus két egymást követő délutánon kerül megrendezésre!

Következő kurzusok:

2018. 10. 24. 2019. 01. 09. 2019. 02. 20.

Tovább

Naked (meztelen) torta

Töretlenül hódítanak a kivillanó szélek a torták világában. Esküvő, születésnap, babaváró zsúr – a naked stílus bármilyen alkalomra tökéletes választás. 

Következő kurzusok:

2018. 11. 06.

Tovább

GRANOLA - 100% kísértés, 0% bűntudat

Ezen a kurzuson Magyarország díjnyertes granoláját készítő Viblancetől sajátíthatjátok el az igazán ropogós és ízletes granola sütésének csínját-bínját!

Következő kurzusok:

2018. 11. 13. 2018. 11. 27.

Tovább