+36 20 253 1519 info@desszertneked.hu 1061 Budapest, Paulay Ede utca 17. Nyitvatartási idő: H-V: 9-20h

Desszertkurzusok

Tematikus desszertkurzusainkon kis létszámban, családias hangulatban ismerkedhetsz meg a francia desszertek elkészítésének alapjaival.

Ha a tökéletes élmény ajándékot keresed, lepd meg szeretteidet egy ajándék kurzus vagy desszert kuponnal, amelyeket Desszertműhelyünkben tudsz megvásárolni (1061 Budapest, Paulay Ede u. 17.). Amennyiben nincs lehetőséged ellátogatni hozzánk, kuponodat online, bankkártyával is megvásárolhatod és kinyomtatva átadhatod.

ONLINE MEGVESZEM

A kurzusokkal kapcsolatos általános szerződési feltételeket itt olvashatod.

Macaron kurzus

Ismerkedj meg a csodálatos és kifinomult francia desszert, a MACARON elkészítésével, a különböző töltelékekkel és a macaronkészítés trükkjeivel.

Következő kurzusok:

2019. 07. 25.

Tovább

MILLE-FEUILLE, a franciák legszexibb desszertje

A mille-feuille káprázatos desszert, ami szó szerint ezer lapot jelent. Ez a franciák legendás krémese, egyike a leglátványosabb és legfinomabb ínyencségeknek.

Következő kurzusok:

2019. 07. 16.

Tovább

Mousse torta készítés, a torta tükörmázas bevonása és tortadíszítés – 2 napos kurzus!

Készíts velünk egy káprázatos és különleges komplett tortát, az alapoktól az utolsó simításokig. FIGYELEM, a kurzus két egymást követő délutánon kerül megrendezésre!

Következő kurzusok:

2019. 08. 06.

Tovább

TARTE újratöltve - 2 estés kurzus!

Minden korábbinál komplexebb formában tanulhatod meg a tökéletes TARTE elkészítését Fehér Judit által vezetett vadonatúj, két estés kurzusunkon.

Következő kurzusok:

2019. 08. 14.

Tovább