+36 20 253 1519 info@desszertneked.hu 1061 Budapest, Paulay Ede utca 17. Nyitvatartási idő: H-V: 9-21h

Desszertkurzusok

Tematikus desszertkurzusainkon kis létszámban, családias hangulatban ismerkedhetsz meg a francia desszertek elkészítésének alapjaival.

Ha a tökéletes élmény ajándékot keresed, lepd meg szeretteidet egy ajándék kurzus vagy desszert kuponnal, amelyeket Desszertműhelyünkben tudsz megvásárolni (1061 Budapest, Paulay Ede u. 17.). Amennyiben nincs lehetőséged ellátogatni hozzánk, kuponodat online, bankkártyával is megvásárolhatod és kinyomtatva átadhatod.

ONLINE MEGVESZEM

A kurzusokkal kapcsolatos általános szerződési feltételeket itt olvashatod.

Varázslatos TARTE

Vékony, omlósan roppanó tésztakosár, lágy, intenzív ízű krémekkel töltve. Ez a TARTE. 

Következő kurzusok:

2017. 12. 12. 2018. 01. 16. 2018. 01. 30. 2018. 02. 08. 2018. 03. 06.

Tovább

Cukorvirág: boglárka levéllel, bogyókkal

 Légiesen könnyű, egyedi cukorvirágok készítése Hajnal Petra (Violet and the botanist) vezetésével.

A kurzus virágai: boglárka levéllel, bogyókkal

Következő kurzusok:

2018. 01. 18.

Tovább

Kreatív csokoládé díszek és virágok: kompozíció összeállítás

Alkoss eszméletlen csokoládé virág kompozíciót Fehér Judittal, a csoki dekorációk készítésének mesterével!

Következő kurzusok:

2018. 01. 03. 2018. 03. 01.

Tovább

Cukorvirág: szellőrózsa pálmalevéllel

 Légiesen könnyű, egyedi cukorvirágok készítése Hajnal Petra (Violet and the botanist) vezetésével. 

 A kurzus virágai: szellőrózsa pálmalevéllel

Következő kurzusok:

2018. 02. 15.

Tovább

Cukorvirág: francia levendula, zsálya

Légiesen könnyű, egyedi cukorvirágok készítése Hajnal Petra (Violet and the botanist) vezetésével.

 A kurzus virágai: francia levendula, zsálya

Következő kurzusok:

2018. 03. 22.

Tovább

Kreativ csokoládé díszek és virágok: vegyes díszek

Gyönyörű csokoládé virágokat és díszeket alkotunk Fehér Judittal, a csoki díszek készítésének mesterével!

Következő kurzusok:

2018. 01. 24. 2018. 02. 20. 2018. 03. 27.

Tovább

Mousse torták tükörmázas bevonása és tortadíszítés

Hogyan lehet hibátlan, tükörfényes bevonatot készíteni és milyen elemekkel varázsolhatjuk tökéletessé egy mousse torta dekorációját? 

Következő kurzusok:

2018. 01. 09. 2018. 02. 01. 2018. 03. 16.

Tovább

Egy ütős desszert: a beton torta

Vasas Nelli (Eat Me Cake Boutique) vezetésével egy igazán trendi tortát készítünk el.

Következő kurzusok:

2018. 01. 23. 2018. 02. 22.

Tovább

A húsvéti asztal dísze: nyuszi torta

Vasas Nelli (Eat Me Cake Boutique) vezetésével egy igazi cukiságot készítünk húsvétra.

Következő kurzusok:

2018. 03. 29.

Tovább

Bonbon kurzus: kezdő

Tanuld meg a bonbonkészítés alapjait Zala Judit díjnyertes csokoládé mestertől, a Sweetic Csokoládé Manufaktúra alapítójától.

Következő kurzusok:

2018. 01. 11. 2018. 02. 13.

Tovább

Bonbon kurzus: haladó

Ha már készítettél bonbont, itt az alkalom, hogy a díszítés finom technikáit is elsajátítsd.

A kurzust Zala Judit díjnyertes csokoládémester, a Sweetic Csokoládé Manufaktúra alapítója tartja.

Következő kurzusok:

2018. 02. 06. 2018. 03. 09.

Tovább

Bonbon kurzus gyerekeknek

Ezen a kurzuson igazán vidám és színes édességeket készíthetnek kis csokoládémester jelöltjeink.

A kurzust Zala Judit díjnyertes csokoládémester, a Sweetic Csokoládé Manufaktúra alapítója...

Következő kurzusok:

2018. 01. 27.

Tovább