+36 20 253 1519 info@desszertneked.hu 1061 Budapest, Paulay Ede utca 17. Nyitvatartási idő: H-V: 9-20h

Desszertkurzusok

Bonbon kurzus: kezdő

Ezen a kurzuson a bonbonkészítés alapjaival ismerkedünk meg.

Megtanulunk temperálni, megnézzük mitől lesz fényes és roppanós a csokoládé. Megmutatjuk a folyamatot a cukrászok által használt márványlapon, de emellett otthon is használható technikákat tanítunk. Az olvasztott és temperált csokoládét formába öntjük. 

2-3 féle tölteléket készítünk, étcsokis és tejcsokis ízvilágban.

A kurzus végén közösen értékeljük és díszcsomagolásba rakjuk a végterméket, melyet mindenki hazavihet.

Amit biztosítunk hozzá: alapanyagok, eszközök, kötény, jegyzet, receptúra

A kurzus időtartama: kb 3 óra

A kurzust vezeti: Zala Judit

Minimum létszám: 5

Maximum létszám: 10

Kurzus ára: 15990 Ft / fő / alkalom

A kurzus helyszíne:

Desszert.Neked Desszertműhely
1061 Budapest,
Paulay Ede utca 17.

Regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik.

Következő kurzusok időpontjai:

2018. 04. 19. 17:00     Szabad férőhely: 5

Jelentkezem a kurzusra












Számlázási adatok















Fizetési mód




Több kuponkód esetén vesszővel elválasztva add meg!

Hírlevél

*a választott fizetési mód esetén, csak a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül beérkezett befizetés esetén tudjuk a helyedet biztosítani!

Összesen fizetendő: 15990 Ft